Over Universal White Time Healing

Leer hier de Golden Movement.

De Golden Movement is beweging om helende, reinigende en beschermende energie vanuit het universum in en rondom je handen te genereren.

 

Klik hier voor het filmpje (5,3 Mb).

The Golden Movement uitgevoerd door Channie Centara Cha

Het laden van deze video kan enkele minuten duren afhankelijk van  uw internet- verbinding en de drukte op het internet.

Wat is de Golden Movement en waarvoor kun je deze gebruiken?

Er was eens een tijd, nog voordat Tijd en de fysieke creatie begonnen waren, toen er nog niets bestond buiten een Zee van Energie, een zee van frequentie, een kracht!! Het was niet een zee zoals wij de zee nu zien, maar op deze wijze is het eenvoudiger om uit te leggen. Binnenin deze zee ontstonden drie druppels. Zij stonden bekend als de Golden Knights. In hen bestond de mogelijkheid van Alles. De energie die zij gebruikten om te verrijzen vanuit deze Zee van Creatie en te Worden, is dezelfde energie/kracht die gecreëerd wordt wanneer we de Golden Movement doen! Natuurlijk is dit niet dezelfde hoeveelheid energie. Deze beweging brengt als het ware de energie weer terug van net vóór de creatie. Deze oorspronkelijke oerenergie, welke opgewekt wordt door deze beweging, vitaliseert, reinigt en energetiseert alles wat hiermee in aanraking komt. Het herstelt de oorspronkelijke kleuren. Elke keer wanneer wij de Golden Movement gebruiken zal het ons en onze Wereld ondersteunen. De Golden Movement is de oudste beweging van het Universum en werd onderwezen door de Golden Knights.

De Golden Movement is nu beschikbaar voor alle mensen op Aarde. Mis deze kans niet om deze zeer krachtige en effectieve vorm van energie-verzamelen te leren. Het geeft je de mogelijkheid deze energie met al zijn kleuren, tonen en frequenties van net voor de creatie in het heden te brengen. Je revitaliseert als het ware alles wat je hiermee behandelt.

Deze vitaliserende en transformerende energie wordt tijdens de beweging opgebouwd rondom onze armen. Zodra je vervolgens iets of iemand aanraakt vloeit deze prachtige energie direct hierin over. Het is alsof je de kurk van een fles trekt.

De Golden Movement is de energie van het Universum. Het is een speciale energievorm en zou gebruikt moeten worden vanuit een zuivere intentie. De Golden Movement kan op diverse manieren gebruikt worden. Je kunt deze beweging gebruiken om mensen, dieren, planten en voedsel te behandelen. Gebruik je eigen fantasie en je zult nog meer toepassingen vinden. Deze Universele kracht is altijd aanwezig, klaar om verzameld te worden. Gebruik deze energie met een zuiver Hart en met de beste intenties.

Als gevolg van deze speciale beweging verzamel je energie vanuit het Universum met als gevolg dat je handen vol zitten met energie, klaar om gebruikt te worden in je behandelingen. Er kan niets fout gaan wanneer je deze energie gebruikt.

Iedereen kan van de Golden Movement-beweging leren en ervan profiteren. Je hoeft niet een bepaald niveau bereikt te hebben of spiritueel inzicht te hebben. Deze beweging is voor iedereen. Daarbij wordt de Kracht niet gechanneld via de chakra's om vervolgens via de handen uit te stromen. De energie wordt direct in de handen verzameld.

Het maakt niet uit wanneer je deze beweging niet, onvoldoende of incompleet kunt maken als gevolg van een fysieke handicap. Iedereen maakt deze beweging in overeenstemming met zijn of haar fysieke vermogens. Het effect is niet minder wanneer sommige bewegingen niet perfect worden uitgevoerd. Het is het gevoel in ons Hart dat telt. Je kunt deze beweging zowel zittend als liggend uitvoeren. Je hoeft deze beweging zelfs niet fysiek uit te voeren, je mag deze beweging ook visualiseren. Lees de instructies goed of kijk naar iemand die deze beweging al geleerd heeft. Vervolgens leer je deze beweging te visualiseren.

Deze prachtige energie kan niet gebruikt worden voor negatieve doeleinden. Er bestaan ook meerdere vervolgdelen. Deze delen kun je leren tijdens de cursus Universal White Time Healing. Dit is kennis afkomstig van extraterrestrials.