Links

Links


Spiritual Response Therapy

Spiritual Response Therapy (SRT) is een manier van werken waarin je samen met je Hogere Zelf negatieve energieen en blokkades kunt zuiveren en verwijderen waardoor er verbazingwekkende veranderingen in je leven kunnen optreden.

Naast het geven van White Time cursussen I-II en III, behandel ik clienten hoofdzakelijk met de SRT methode van Robert Detzler (Spiritual Response Therapie). Dit is een prachtige effectieve zuiveringsmethode - met vaak direct resultaat - waarmee uitstekend specifieke klachten behandelt kunnen worden. Denk hierbij aan terugkerende levenspatronen, vermoeidheid, paniekaanvallen, onverwerkte (kern)trauma's etc. Lees hier meer over SRT.


Wil jij effectief leren Loslaten?

De oorzaak van spanning, stress, somberheid, vermoeidheid, ziektes en veel andere lichamelijke, mentale en sociale klachten is - volgens onderzoek - voor 95% direct gerelateerd aan de 'ballast’ die jij met je meedraagt? Denk hierbij aan verkrampende gevoelens en beperkende angsten en overtuigingen.

Binnen de Body Mind Release methode hebben wij de innerlijke oorzaak van al jouw levensklachten volledig in kaart gebracht en kunnen deze voor jou uittesten. Vervolgens leren wij jou deze zelfstandig los te laten en jouw positieve gevoelens weer terug te halen

Wat mag jij verwachten van Body Mind Release? Direct meer ontspanning, energie, positiviteit, levensvreugde en zelfvertrouwen.

Wil jij effectief leren loslaten? Klik dan hier!


Wil jij een Expert worden in Loslaten?

Zoek jij een erkende opleiding tot therapeut op HBO niveau? Leer op professionele wijze clienten te begeleiden in het effectief loslaten en weer in hun eigen kracht willen staan. Opleiding Body Mind Release therapeut & Jassentechniek therapeut

ERKENDE OPLEIDING
Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd als bij - en nascholing door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, NVST, VBAG en RBNG.

erkende-opleidingen-alternatieve-geneeswijzenDe KTNO heeft onze opleidingen op HBO niveau gewaardeerd.

Steeds meer mensen zoeken een effectieve en duurzame oplossing voor hun levensklachten. Maak nu het verschil en wordt een Expert in Loslaten. Help jouw clienten de innerlijke oorzaak van hun fysieke en mentale klachten snel en doelgericht aan te pakken! Klik op de foto voor meer informatie.