Over Universal White Time Healing

Over Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een prachtige energetische behandelingsmethode welke door hoog ontwikkelde spirituele lichtwezens zoals Engelen en Meesters in 1993 aan Channie West (Zweden) is doorgegeven.

Met UWTH leer je jezelf en anderen te behandelen met energie welke afkomstig is van de 'kosmische' White Time bron. De energie vanuit deze bron omvat alle kleuren en het 'tijdlose'. Hierdoor behandel je een klacht of aandoening op het moment van ontstaan in het verleden, het heden en in de toekomst. Naast alle indrukwekkende healingsmogelijkheden geeft UWTH je meer bewustzijn over Al wat Is.

Hoogontwikkelde spirituele wezens
Universal White Time Healing (UWTH) is gecreëerd door hoogontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren zouden hebben gestuurd en gevolgd. De White Time-energie komt uit de White Time Bron. De White Time Bron bevindt zich ergens in het grote universum. Spirituele wezens, buitenaardsen, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron. Universal White Time Healers zijn verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het 3e oog.

Doordat White Time alle tijd in één unit omvat, behandelt een Universal White Time Healer een klacht een paar seconden voordat deze in het verleden ontstaan is, behandelt deze de klacht in het heden en stuurt tegelijk energie de toekomst in om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt. De energie van de White Time Bron kan nooit opraken. De genezende kracht van de Universele White Time-energie is afgestemd op de behoeftes van de mensheid, zodanig dat de frequentie en kracht zich aanpast aan diegene die deze energie ontvangt. Er is geen grens aan de hoogte van de frequentie en kracht die iemand kan bereiken, omdat er een verbinding ontstaat met de onbeperkte kracht en energie van de White Time Bron. Na iedere behandeling blijft een deel van deze krachtige helende energie in de behandelaar achter. Hierdoor verbetert ook de gezondheid van de behandelaar. Het helend vermogen en de kracht van de behandelaar neemt na iedere behandeling toe.

De hoge spirituele wezens die Universal White Time Healing hebben gecreëerd hebben een diep vertrouwen in “Alles wat er is”, alles is één en ieder mens is uniek met zijn of haar unieke kracht en energie. Iedereen heeft Goddelijke kwaliteiten en is onderdeel van “Alles wat er is”, waardoor iedereen nodig is om dit “Alles” compleet te maken. Het is wijs om te bedenken en voelen dat er iets hoger en diepgaander is dan alleen “wij”.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
Een behandeling met Universal White Time Healing ondersteund het algehele welzijn van mens en dier. Een behandeling is gericht op het ontstaan van een klacht of aandoening. Daarnaast geeft deze behandeling meer energie en bewustzijn. De White Time energie is een 'intelligente energievorm' die zich qua kleur, trilling en frequentie aanpast aan de client.

Trainingen
Wil je ook een Universal White Time Healer worden dan kun je meedoen aan onze trainingen. In vier opvolgende levels leer je alle vaardigheden die nodig zijn om White Time Healing toe te passen. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoeveel levels je wilt volgen. Lees hier meer over de inhoud en kosten van deze trainingen.